manueeltherapeut

 

Fysio Driehuis versterkt team met manueel therapeut

Met ruim 20 jaar ervaring als manueel therapeut in Velserbroek en Velsen Zuid zet Herald Beck zijn praktijk voort in het team van Fysio Driehuis. Naast fysiotherapie, shock wave-therapie, medisch zwemmen en psycho somatiek is het aanbod van de praktijk nu gecompleteerd met manuele therapie.

Michiel Langbroek en Frank Gutteling zijn zeer verheugd met de komst van een gespecialiseerd therapeut op het gebied van het behandelen van rug- en nekklachten. Als geregistreerd manueel therapeut en credentialed McKenzie-therapeut heeft hij ervaring opgedaan in revalidatiecentra (Wijk aan Zee), verschillende particuliere praktijken in de regio (Velserbroek en Velsen-Zuid) en gespecialiseerde rugpijnklinieken (Hoofddorp en Delden).

Binnen Fysio Driehuis biedt de komst van Herald Beck mogelijkheden tot het nog beter behandelen van rug-  en nekklachten. Men kan hierbij denken aan acute rug,- en nekpijn, hernia’s, Ischias, spit, uitstralingspijn in arm of been, scoliose, artrose (slijtage), a-specifieke lage rugpijn en stenose.

Mocht onverhoopt toch nader specialistisch onderzoek geïndiceerd zijn, bijvoorbeeld een MRI, dan bieden de nauwe contacten met gespecialiseerde rugartsen en neurologen vanuit de kliniek, mogelijkheden tot snelle interventie. Voor afspraken kunt u op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur bellen naar 0255-516367 of mailen naar info@fysiodriehuis.nl. Binnenlopen kan natuurlijk ook: Schaepmanlaan 10 in Driehuis.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een van onze behandelingen? klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Aanmelden

Locatie

Schaepmanlaan 10
1985 HJ Driehuis Nh

Contact

Telefoon: 0255 516 367

Email: info@fysiodriehuis.nl

Openingstijden

Maandag: 8:00 – 20.00
Dinsdag: 8:00 – 18.00
Woensdag: 8:00 – 18:00
Donderdag: 8:00 – 20.00
Vrijdag: 8:00 – 18.00