Het team van Fysio Driehuis

David Reijnders.

David Reijnders

Ik ben David Reijnders. Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn opleiding ben ik begonnen met werken in het revalidatiecentrum van Velserduin Driehuis. Hier heb ik met name gewerkt in de neurorevalidatie en orthopedische revalidatie. Sinds december 2011 ben ik werkzaam in de praktijk van fysiodriehuis. Naast de behandelingen in de praktijk kom ik regelmatig behandelingen aan huis en verzorg ik medische fitness in de oefenruimte van CareworX. Sinds 2013 ben ik begonnen met de specialisatie psychosomatiek in Utrecht. Psychosomatiek houdt zich met name bezig met onbegrepen of onverklaarbare lichamelijke klachten. Ik interesseer mij met name in langdurende pijnklachten. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik mede verantwoordelijk voor het ondewijs in een non profit organisatie. Ik hou van hardlopen en reizen en woon met mijn vrouw in Hillegom.

Kim van der Vlugt

Kim van der Vlugt

Ik ben Kim van der Vlugt. Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd aan de Hanzehogeschool Groningen. Na mijn afstuderen heb ik een korte periode gewerkt in een woongroep voor mensen met niet aangeboren hersenletsel bij S’ Heerenloo Assen. Sinds december 2021 ben ik werkzaam in de praktijk van Fysiodriehuis. Naast de behandelingen in de praktijk behandel ik regelmatig mensen aan huis. Daarnaast verzorg ik samen met Michiel de lessen Medisch Zwemmen met veel plezier. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut voetbal en tennis ik graag en ga ik graag naar festivals & concerten.

Michiel Langbroek

Michiel Langbroek

Ik ben Michiel Langbroek en ben sedert 2005 als algemeen fysiotherapeut aan de Praktijk Fysio Driehuis verbonden. Direct na mijn afstuderen in loondienst, maar sedert 2008 als mede praktijkhouder. Onze "dorpspraktijk" kenmerkt zich door de sterk persoonlijke benadering naar onze cliënten. Kwaliteit en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Onze wachtkamer, met desgewenst een kopje koffie, creëert al jaren het gevoel van een huiskamer. Naast fysiotherapie in onze praktijk, centraal in het dorp aan de Schaepmanlaan, behandelen wij ook onze patiënten aan huis. Medisch Zwemmen en Medische fitness zijn de andere peilers binnen onze mogelijkheden om houdings- en bewegingsproblemen te bestrijden. Naast het werk als fysiotherapeut probeer ik mijn tijd zo goed mogelijk te verdelen over mijn gezin, mijn voetbalclub en de KNRM, waar ik al sedert jaren vaste opstapper ben voor het reddingswerk op zee.