Het team van Fysio Driehuis

David Reijnders.

David Reijnders

Ik ben David Reijnders. Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn opleiding ben ik begonnen met werken in het revalidatiecentrum van Velserduin Driehuis. Hier heb ik met name gewerkt in de neurorevalidatie en orthopedische revalidatie. Sinds december 2011 ben ik werkzaam in de praktijk van fysiodriehuis. Naast de behandelingen in de praktijk kom ik regelmatig behandelingen aan huis en verzorg ik medische fitness in de oefenruimte van CareworX. Sinds 2013 ben ik begonnen met de specialisatie psychosomatiek in Utrecht. Psychosomatiek houdt zich met name bezig met onbegrepen of onverklaarbare lichamelijke klachten. Ik interesseer mij met name in langdurende pijnklachten. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik mede verantwoordelijk voor het ondewijs in een non profit organisatie. Ik hou van hardlopen en reizen en woon met mijn vrouw in Hillegom.

Frank Gutteling

Frank Gutteling

Ik ben Frank Gutteling en sedert 1981 gevestigd als Algemeen fysiotherapeut in Driehuis. Inmiddels al weer op de 3e praktijk locatie centraal in het dorp. Met ons kleine vakkundige team proberen wij onze cliënten zo persoonlijk mogelijk te behandelen. Wanneer er een multidisciplinaire aanpak wordt vereist kunnen wij een beroep doen op diverse zeer ervaren collega´s. Binnen onze praktijk onze collega´s Osteopathie en buiten de praktijk onze collega´s van Care Worx. Fysio Driehuis heeft de laatste jaren vooral bekendheid gekregen met de reeds 25 jaar bestaande, groepslessen Medisch Zwemmen in Zwembad de Heerenduinen en de ontwikkeling en opgedane ervaring in de Shock Wave therapie. Naast deze passie voor het beroep probeer ik mij zelf zo fit mogelijk te houden, waarbij Hockey, zwemmen, hardlopen en golf de boventoon voeren. Wanneer er dan nog tijd over blijft vaar ik graag rond met onze sloep in Amsterdam en sta ik graag achter het fornuis.

Michiel Langbroek

Michiel Langbroek

Ik ben Michiel Langbroek en ben sedert 2005 als algemeen fysiotherapeut aan de Praktijk Fysio Driehuis verbonden. Direct na mijn afstuderen in loondienst, maar sedert 2008 als mede praktijkhouder. Onze "dorpspraktijk" kenmerkt zich door de sterk persoonlijke benadering naar onze cliënten. Kwaliteit en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Onze wachtkamer, met desgewenst een kopje koffie, creëert al jaren het gevoel van een huiskamer. Naast fysiotherapie in onze praktijk, centraal in het dorp aan de Schaepmanlaan, behandelen wij ook onze patiënten aan huis. Medisch Zwemmen en Medische fitness zijn de andere peilers binnen onze mogelijkheden om houdings- en bewegingsproblemen te bestrijden. Naast het werk als fysiotherapeut probeer ik mijn tijd zo goed mogelijk te verdelen over mijn gezin, mijn voetbalclub en de KNRM, waar ik al sedert jaren vaste opstapper ben voor het reddingswerk op zee.